Απάντηση: Υπάρχουν διάφορες προειδοποιήσεις που μπορούν να επισημάνουν την εξάρτηση από το σεξ. Ένα άτομο που χρησιμοποιε ί σεξουαλική αγγελιεσ σεχ κίνηση είτε πρόκειται για σεξουαλική επαφή, βλέποντας ερωτική ψυχαγωγία, τηλεφωνικό σεξ, κανάλια συζήτησης, πορνεία ή αυνανισμό ως ειδικός απευαισθητοποίησης, κάτι για να μην αισθάνεται τρομερό, μπορεί να έχει εξάρτηση από το σεξ. Διαφορετικοί δείκτες ότι ο σεξουαλικός τρόπος συμπεριφοράς προκαλεί τα δαιμονικά ζητήματα που ενσωματώνουν τον σύντροφό τους να εκνευρίζεται για τον τρόπο συμπεριφοράς του ή έχουν αποτολμήσει να βάλουν το κόκκινο πάνω από τη δόση για τηλεφωνικές σεξουαλικές γραμμές ή διαδικτυακούς προορισμούς ερωτικής διασκέδασης. Η επένδυση ενός παράλογου μέτρου ενέργειας βλέποντας πορνό Βορρά των 10 ωρών επτά ημερών είναι μια ακόμη προειδοποίηση, καθώς αυτός ο σεξουαλικός τρόπος συμπεριφοράς εμποδίζει τον χρόνο που απολαμβάνετε με τους συντρόφους, την οικογένεια ή τη δουλειά.

Ένα ακόμη βασικό στοιχείο είναι ότι ο δολοφόνος προσπάθησε να σταματήσει να συμμετέχει σε σεξουαλικό τρόπο συμπεριφοράς, όσο αδιάφορη κι αν είναι. Στο σημείο που όλα συναντώνται, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να λάβετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εύρεση υποστήριξης.

  1. Ερώτηση: Θα μπορούσα σε οποιοδήποτε σημείο να αποκατασταθώ;

Απάντηση: Πολλοί σεξουαλικοί δολοφόνοι έχουν αποκαλύψει ότι έχουν την επιλογή να διαχειριστούν τον σεξουαλικό τρόπο συμπεριφοράς τους, μέσω οποιασδήποτε ποικιλίας τεχνικών θεραπείας. Μερικοί πηγαίνουν σε σοβαρά γραφεία αποκατάστασης. άλλοι πηγαίνουν σε συνεδριάσεις θεραπείας, πηγαίνουν σε συγκεντρώσεις 12 σταδίων ή χρησιμοποιούν συνταγή και μια μεγάλη ομάδα διαφορετικών στρατηγικών για να ελέγξουν τον σεξουαλικό τρόπο συμπεριφοράς τους. Αυτό μπορεί να ενσωματώσει τον εντοπισμό ενός εμπιστευμένου πρόσωπο με πρόσωπο για να συνεχίσει να λειτουργεί ως “συνένοχος ευθύνης”. Ή για τους φανατικούς της σεξουαλικής ψυχαγωγίας, μπορεί να σημαίνει τη χρήση προγραμμάτων υπολογιστή που εμποδίζουν την πορνογραφία.

  1. Ερώτηση: Το να αποκατασταθώ σημαίνει ότι παραδίδω το σεξ;

Απάντηση: Όχι. Καθόλου όπως οι συνθήκες ουσίας που συνδέονται με το ποτό ή τα φάρμακα, το σεξ θεωρείται ως ένα υγιές μέρος της ζωής. Η θεραπεία για την καταναγκαστική εξάρτηση από το σεξ, αν και περιλαμβάνει χρόνο περιορισμού, φαίνεται να φέρνει την ανασφαλή και ανεπιθύμητη άβολη σεξουαλική δράση που λαμβάνεται μέριμνα στο σημείο που πονάει. Μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή της έρευνας πορνό, την αναστολή των πωλήσεων πόρνων και άλλων τρόπων συμπεριφοράς «κύριας ανησυχίας» ή ακόμα και εγκληματικών ενεργειών. Ο στόχος είναι να σταματήσουμε τον μη ασφαλή τρόπο συμπεριφοράς, αλλά σίγουρα να μην εγκαταλείπουμε το σεξ.

  1. Ερώτηση: Η υπερβολική προσήλωση στο σεξ είναι ακόμη γνήσια ή απλώς κάτι που χρησιμοποιούν τα άτομα για να συγχωρήσουν τον τρόπο συμπεριφοράς τους;

Απάντηση: Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν μερικοί ειδικοί που δεν πιστεύουν ότι η εξάρτηση από το σεξ είναι γνήσια και λένε ότι είναι περισσότερο αποτέλεσμα σύγκρουσης κανονικών πρακτικών και ηθών. Άλλοι λένε ότι η προσήλωση στο σεξ υπάρχει, αλλά δεν αισθάνονται ότι ανταποκρίνεται στην έννοια της υποδούλωσης, όπως συμβαίνει και με την εξάρτηση από το ποτό ή τα φάρμακα. Για έναν σεξουαλικό που αναζητά θεραπεία, μπορεί να είναι πολύ συζητήσιμο θέμα. Για να αναζητήσει θεραπεία, ο αρχικός πρέπει να θυμάται ότι έχει ένα πρόβλημα και να σταματήσει να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη δική του πειθαρχία μόνο του για να το ελέγξει. Πολλά άτομα έχουν αναζητήσει θεραπεία για την υπερβολική προσήλωση στο σεξ και αποκάλυψαν αποτελέσματα. Ένα μεγάλο μέρος της ανάλυσης σχετικά με τη νομιμότητά του έχει επικεντρωθεί σε μεγάλα ονόματα που εμπλέκονται στις ανοιχτές σεξουαλικές αμηχανίες και δεν είναι πραγματικά αδιαφοροποίητο από το τυπικό άτομο που δεν ζει στα μάτια του κοινού. Η ψυχαναγκαστική εξάρτηση από το σεξ είναι γνήσια και κάποιος που μάχεται με ανεπιθύμητους σεξουαλικούς τρόπους θετικής συμπεριφοράς μπορεί να επικυρώσει αυτήν την πραγματικότητα.

  1. Ερώτηση: Τι το προκάλεσε αυτό; Πώς θα μπορούσα να γίνω σύμφωνα με αυτές τις γραμμές;

Απάντηση: Δεν υπάρχει έγκυρος λόγος για υπερβολική προσήλωση στο σεξ, και για κάθε άτομο θα είναι μοναδικό. Πολλοί ερωτοχτυπημένοι αναφέρουν ότι αντιμετωπίζονται σωματικά πολύ νωρίς και μεγαλώνουν με μια στρεβλή οπτική για το σεξ και τι θα έπρεπε να είναι μια σταθερή σεξουαλική συνύπαρξη. Για άλλους ανθρώπους, είναι βασικά το κύμα συνθετικών ουσιών στον εγκέφαλό τους μετά την εύρεση του αποθεματικού πορνό ενός γονέα ή το ξεπέρασμα του με άλλο στυλ. Άλλοι πάλι δείχνουν ότι το πορνό του Ιστού ήταν ανοιχτό για να πέσουν σε έναν κύκλο, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που ασχολήθηκαν με το σεξ ως ειδικοί απευαισθητοποίησης σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους και άρχισαν να εξαρτώνται από αυτό ως στρατηγική επιβίωσης. Για κάποιους που μεγαλώνουν με κακή χρήση, περιφρόνηση, ερήμωση και εμπλοκή έχουν κάνει να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους για να έχουν μια αξιοπρεπή άποψη για τη ζωή και τον εαυτό τους.

Ενώ η γνώση του λόγου της εξάρτησης από το σεξ είναι σημαντική, όσοι βρίσκονται στο δρόμο προς την ανάρρωση δεν θα πρέπει να προσπαθούν να αρπάξουν το αμετάβλητο παρελθόν. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, πρέπει να μηδενίσουν τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.

  1. Ερώτηση: Το να βλέπω ερωτική ψυχαγωγία και σεξουαλική συνεργασία μέσω του Διαδικτύου θεωρεί ότι προδίδω τον σύντροφό μου;

Απάντηση: Για να μην είμαστε αγενείς, ωστόσο μπορεί να βασίζεται στον σύντροφο. Θετικά πολλές κυρίες αισθάνονται πραγματικά ότι οι σύντροφοι της ζωής τους που κάνουν διαδικτυακό σεξ ή τηλεφωνικό σεξ με μια ακόμη κυρία χαρακτηρίζονται ως απιστία. Μπορεί να μην ανταποκρίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σαν να ήταν πραγματικό σεξ με άλλη γυναίκα, ωστόσο η επίδραση σε μια σχέση μπορεί να είναι απελπιστική. Αρχικά, ο σύζυγος θα αισθάνεται ξεπουλημένος. Αυτή